Minä ja koirani

Minä 

  Olen Anne, keski-ikäinen trimmaaja ja hevoshieroja sekä harrastaja taiteilija, jonka lapset ovat jo lentäneet pois pesästä. Asun Tampereen Teiskossa, maaseudun rauhassa.

Koko lapsuuteni olen viettänyt koirien, näyttelyiden ja erilaisten koiraharrastusten parissa, koska onnekseni sain syntyä koiraperheeseen. 

Koirat ovat aina olleet intohimoni  sekä rakkauteni ja matkan varrella moni rotu onkin tullut tutuksi ja  erittäin rakkaaksi. 

m2kot.jpgl1.jpgkokkeli.jpg

                                                                                            

Minä ja FI MVA B G's I Am Happy                B G's Who's That Girl                B G's Hot Gossip

                                                                   Multi BOB,BOS and BIS winner                                                                                                          

Koirankasvatukseni aloitin 1990 Briardeilla, joita kasvatin kaksi pentuetta. Muita Yli 20 vuoden aikana omistamiani ja kasvattamiani rotuja ovat Saksanpaimenkoira, Kiinanharjakoira, Napolinmastiffi, Englanninmastiffi, Shar Pei, Chihuahua,Kääpiöpinseri, Mopsi  ja Westie. Elämässäni on ollut ajanjaksoja, jolloin en ole voinut esittää koiriani niin paljon näyttelyissä kuin olisin halunnut, koska lapseni ja terveyteni ovat vaatineet enemmän aikaani . Nykyään nautin koiranäyttelyistä ja käyn niissä niin paljon kuin mahdollista.                              

kokjoulu2.jpg

                                                       Emmi, Coco ja Ere Jouluna 1992

 

     aaaruben.jpg         lempi_a1.jpg

                     

 

 

 

 

DK, NORD, NU, SU CH, NORDW-02, KBHW-02,                                        B G's Femme Fatale       

NW-03 B G's Storm In Eugenios

Koirani

Koirani ovat osa jokapäiväistä elämääni ja perheenjäseniä. Osa koiristani asuu sijoitusperheissä ja kasvatan sekä omistan osittain yhteistyössä Kiinanharjakoiria myös Kennel Viuvaun kanssa.( Viuvaun M- ja R-pentueet sekä B G's J-pentue ).

kuva_403.jpg

                   Pennuset Shar Pei Kukka, Napoli Lempi ja Harjakoira Pommi

                                                                                                                                

 Pennut

Kasvattini tottuvat pienestä pitäen normaaliin perhe-elämään ja pentujen kanssa vietänkin paljon aikaa, joten yleensä uusiin koteihin saapuu reippaita ja seikkailunhaluisia palleroita. Pennut ruokitaan ja madotetaan nellitjawellit_071.jpgasianmukaisesti sekä mikrosirutetaan ja rekisteröidään. Pennunostaja saa mukaansa kattavan pennunhoito-oppaan ja ruokaa sekä pennulle jotain tuttua ja turvallista.

 

Pennut ovat minulle rakkaita sekä rakkaudella hoidettuja, joten toivon uuden omistajan pitävän hyvää huolta näistä pienistä palleroista vanhuuden päiviin asti <3 

pojat2.jpg

Kiitos

 Kaikki rotuni ovat suuria rakkauksia sekä pitkän harkinnan tulosta niinkuin jokainen pentueenikin.Pentueeni ovatkin suunniteltu omaa käyttöä varten.Suuri kiitos kaikille matkan varella vaikuttaneille ihmisille tuesta ja neuvoista sekä ennenkaikkea kasvattajille ihanista koirista.Suurin kiitos kuuluu kuitenkin minua tukeneille kotijoukoille ja ihanille kasvattieni omistajille!

Paljon on opittu ja paljon on vielä opittavaa.

 

 

Kasvatusperiaatteitani

Tavoitteenani on kasvattaa hyväluonteisia, terveitä ja rodunomaisia koiria.urpo_kylss15.jpgKääpiökoirissa kiinnitän huomiota rodun oikeaan kokoon ja yleensä koirissa terveyteen vaikuttavaan liioiteltuun ulkonäköön. Karvattomissa roduissa arvostan aitoa karvattomuutta, jota pyrin vaalimaan linjoissani.

Näyttelymenestys ei ole ykkös jalostusvalinta perusteeni, koska mielestäni kaikki näyttelykoirat eivät ole jalostuskoiria ja kaikki jalostuskoirat eivät ole näyttelykoiria. Koiranäyttelyt ovat kiva harrastus ja pyrin käymään niissä aina mahdollisuuksien mukaan niiden koirien kanssa jotka pitävät siitä ilmapiiristä.. Vaikka toivoisinkin kasvattieni omistajien käyvän joissakin näyttelyissä niin rakastava ja huolehtiva koti on mielestäni silti ensisijaisen tärkeää. 

Loppusanat

Toivon sinun viihtyvän sivujemme parissa ja jos sinulla on kysyttävää koiristamme, ota yhteyttä niin kerron mielelläni lisää.

ryhmkot.jpg

 

Anne Rosendahl

+358466311111

bozogangs@gmail.com

Finland